De reŁnie foto site !!

 

 

 

De eerste was in 1996 ! Gehouden bij de visvijver in Bergen-Hohne !

Het was een bijzonder geslaagde reŁnie en het idee voor een 3 jaarlijks terugkerende reŁnie was snel geboren. Afgesproken werd er dat er iedere 3 jaar een reŁnie zou worden gehouden, de ene keer in Hohne en de andere keer ergens in Nederland zodat het voor een ieder betaalbaar zou blijven en we elkaar zo vaak mogelijk weer konden ontmoeten.

 

Legeringsgebouw MB30 en een luchtfoto van het Nederlandse gedeelte van kamp Bergen-Hohne.

Ik ben nog op zoek naar foto's van de reŁnie in Best georganiseerd door Willem van Ballekom in ik dacht 1999.

 

Hierboven de groepsfoto van de reŁnie van 2003 in Bergen-Hohne die werd gehouden in het gebouw van de Nederlandse traditievereniging. Dit geweldige weekend heeft bij vele een onuitwisbare herinnering achter gelaten.

    

Hierboven een kleine impressie van de reŁnie in 2006 gehouden in het AMT te Stroe. Een gezellig weer zien van oude vrienden en bekende waar uniek 8mm beeldmatriaal vertoon werd van onze oud commandant M. De Jong.

         

De regiment adjudant en markenteerster.                                   Groepsfoto van ouwe stompen van het eerste uur.

    

Sfeer impressie van de reŁnie 2003.                                                  De organisatoren van de reŁnie 2003

 

HOME